Medewerkers

Jan KobussenJan Kobussen

Generalistische Basis GGZ NIP, psychotherapeut BIG, gezondheidszorgpsycholoog BIG, klinisch psycholoog BIG

Onder meer gerechtelijk deskundige, opleider diagnostiek, supervisor en leertherapeut van de Vereniging van Gedragstherapie.


Annemarie Veldhuis VeeninkAnnemarie Veldhuis-Veenink

Praktijkmanager, Psychotherapeut BIG, cognitief gedragstherapeut VGCT

Ervaring met volwassenen, ouderen en echtparen, met diverse problematiek. Werkend vanuit een cognitief gedrags– therapeutisch kader en een persoonsgericht kader. Gespecialiseerd in behandeling van arbeidsgerelateerde problematiek en angst– en stemmingsklachten.


Fransje van SlootenFransje van Slooten

Psychotherapeut BIG, GZ-psycholoog

Zorgzame en praktisch ingestelde luisteraar met ervaring in zowel de specialistische geestelijke gezondheidszorg als de Generalistische Basis GGZ. Allround behandelaar voor onder andere het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen (zo nodig met behulp van EMDR), levensfaseproblematiek, seksuologische problemen, persoonlijkheidsproblematiek en depressiviteit.


Marc HermansMarc Hermans

Klinisch psycholoog, Psychotherapeut BIG

Ruim 20 jaar ervaring met de cognitief-gedragstherapeutische behandeling van ernstige psychische problemen. Hij is supervisor van de Vereniging voor Gedragstherapie en cognitieve therapie (VGCt).
     Hannelore Holleman

                                 Psycholoog

Energieke therapeut met focus op gezondheid en kracht. Ervaring in de Generalistische basis en specialistische GGZ. Zelf in verschillende landen gewoond, voorheen gewerkt in interculturele psychologie, daardoor aandacht voor aanpassingsproblemen. Behandeling kan ook in het Engels.


Charlotte ter HorstCharlotte Terhorst

Secretaresse